We hebben in alle partnerlanden naar burgers geluisterd over groene initiatieven

De GreenerAge projectpartners uit Finland, Portugal, Polen, Nederland en Duitsland stelden de volgende vraag aan burgers: “Wat voor duurzame maatregelen worden er op nationaal en/of lokaal niveau genomen?”

De ontvangen antwoorden waren zeer positief en onderstrepen de wijdverspreide bezorgdheid over het milieu in deze diverse landen.

In het GreenerAge – Climate Change and Environmental Literacy for Urban Citizens 55+ project blijven we ons inzetten om de milieukennis van mensen van 55 jaar en ouder te vergroten. Ons doel is om de toegang tot informatie en door middel van digitale hulpmiddelen uit te breiden en mensen in staat te stellen om toegankelijke trainingen en voorlichting te geven over duurzaamheid.