GreenerAge projectpartners ontmoeten elkaar in Gouda

De projectpartners van GreenerAge kwamen op 25 en 26 oktober bijeen in Gouda voor hun tweede transnationale bijeenkomst.
De partners werden hartelijk ontvangen door AFEdemy, dat ook een gezellig diner organiseerde aan het eind van de eerste dag, waar de partners de gelegenheid hadden elkaar beter te leren kennen en de ontwikkeling van het project in een informele sfeer te bespreken.

In de loop van de twee dagen bespraken we de ontwikkeling van de projectresultaten, zoals het Compendium, werden beslissingen genomen over het leerplatform en werden volgende stappen gepland voor het Training Manual. AFEdemy bereidde ook een workshop voor over het duurzaamheidsplan van het project.

De bijeenkomst eindigde met alle projectpartners gemotiveerd en vol vertrouwen dat hun bijdragen aan deze tweede transnationale bijeenkomst een nieuwe stap waren in het bevorderen van de empowerment van milieu-geletterde volwassenen boven de 55!

Het GreenerAge project wil op laagdrempelige en speelse wijze burgers betrekken bij een platform voor milieu- en digitale geletterdheid voor burgers van 55+. Doel is om kennis en zelfreflectieo over milieu- en klimaatkwesties te bevorderen.
Dit Erasmus+ project wordt gecoördineerd door de Universiteit van Tampere en heeft als partners SHINE 2Europe, ISIS, AFEdemy en Lab60+.